SMartResearch
english version | deutsche version
Hisszük, hogy az általunk végzett munka nem csak megbízóink közvetlen hasznát szolgálja, hanem az értékesítési és szolgáltatási színvonal emel­kedését is eredményezi hazánkban. Hiszen ez mindannyiunk érdeke.

Mystery Shopping

A program

A Mystery Shopping helye a vállalat stratégiai tevékenységében – ügyfélorientált szolgáltatás, elégedett fogyasztó

A Mystery Shopping Ön és vállalata számára az ügyfélorientált szolgáltatási folyamat, illetve az elégedett és visszatérő fogyasztói bázis megteremtésének egyik hatékony eszköze.

A fogyasztói elvárások és benyomások meglehetősen sokrétűek. A stratégiai célkitűzések, illetve az ellenőrzési folyama t során elengedhetetlen azok ismerete. A fogyasztói kielégítetlen igények felderítése nem csupán a marketing szakemberek, hanem a teljes menedzsment munkáját hatékonyan segíti, illetve a minőség – és frontvonal irányítás fontos láncszeme.

A fogyasztók kielégítetlen igénye legtöbbször abból ered, hogy bizonyos termék, vagy szolgáltatás valamely problémára nem nyújt megfelelő megoldást, vagy nem megfelelő a kiszolgálási, vagy szolgáltatási folyamat.

A Mystery Shopping, illetve MSS-elemzés (Mystery Shopper Survey) e folyamat minőségi problémáinak kiszűrésére alkalmas, hozzájárul a szolgáltatásminőségről alkotott fogyasztói értékítélet javításához, segíti az elégedettség elérését, illetve erősíti az újravásárlási szándékot.

A Mystery Shopping segítségével tehát Önnek lehetősége nyílik arra, hogy „tükörbe nézzen” és a tükörben az ügyfelei szemével lássa vállalatát, mely a leghatékonyabb módja a fogyasztói minőségkép „uralásának”. …és ez csak egy az alkalmazási területek közül...